2022-03-01 11:46:03• hírek • Szatmár.ro

Újabb kedvezmény az OptiWell Optikában: Most 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhat kékfényszűrős lencséket

Ha a látásáról van szó, csak megbízható helyről vásároljon: a szatmárnémeti OptiWell Optika több mint három évtizede kínálja szemüvegkeretek, szemüveglencsék és kontaktlencsék széles választékát vásárlóinak, üzleteiben pedig szakképzett optometristák segítségével, optometriai vizsgálatokat is elvégeznek. Az üzlet munkatársai a minőségi szolgáltatások mellett a kedvezményekről sem feledkeznek meg: állandó és szezonális akciókkal várják ügyfeleiket.

Nincs ez másként most sem, hiszen március 1-jétől április 30-ig az OptiWell Optika minden üzletében 65 lejes darabártól kezdődően minden kékfényszűrővel ellátott lencsét 30 százalékos kedvezménnyel kínálnak. Hogy mire is jó pontosan a kékfényszűrő? Az úgynevezett számítógépes szemüveg egy speciális lencsével ellátott, akár dioptria nélküli szemüveg, melynek lencséjét egy speciális, kék fényt blokkoló szűrővel látták el, ami hatékonyan semlegesíti a digitális készülékek képernyőjéből áradó kék fényt és így csökkenti a szemünkre gyakorolt káros hatásokat. Az OptiWell Optikákban most ilyen speciális lencséket szerezhet be kedvezményes áron.


További részletekért keresse fel személyesen vagy telefonon az OptiWell optikákat, és látogassa meg az optiwell.ro honlapot is, ahol úgyszintén rengeteg hasznos információval állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Szatmárnémeti:

  • Horea út, 10. Telefonszám: 0771 366 238
  • Somesu áruház, Corneliu Coposu sétány 6. Telefonszám: 0771 368 016
  • Károlyi út, C16. Telefonszám: 0770 890 498

Nagykároly:

  • Vasile Lucaciu utca 1. Telefonszám: 0771 091 990
     

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: